WE FIGHT FRAUD

Werken bij FRISS betekent: meegaan op expeditie. Openstaan voor nieuwe denkwijzen of oplossingen en het niet wijken voor ongebaande paden is wat wij bij FRISS belangrijk vinden. Wij stimuleren het verleggen van grenzen, omdat wij hiermee ook de grenzen van onze organisatie kunnen verleggen.

Onze missie? Verzekeringen eerlijk en betaalbaar maken voor iedereen wereldwijd. Wij zijn een IT bedrijf met als expertise fraudepreventie en fraudedetectie in de verzekeringsbranche. Als je dit bij elkaar optelt, kom je uit bij FRISS.

Met ons internationale team (meer dan 20 nationaliteiten) werken wij vanuit de kernwaarden: We Care and Drive. ‘Care’ staat voor oprechte interesse voor elkaar en onze klanten. ‘And’ staat voor het denken in oplossingen en kansen. ‘Drive’ refereert aan onze ambities en het doel de wereld van verzekeren eerlijker en transparanter te maken.

Financial Accountant

FRISS is een snel groeiende organisatie. Om te zorgen dat FRISS grensverleggend kan ondernemen willen wij een Financial Accountant toevoegen aan ons Finance Team ter ondersteuning van de Financial Controller. Je rapporteert in deze functie direct aan onze CFO.

Jouw missie & taken

Bijdrage aan de verdere professionalisering en groei van FRISS door het aanleveren van accurate, tijdige en volledige financiële rapportages van al onze entiteiten, zodat alle interne en externe stakeholders op het juiste moment beschikken over de juiste informatie. Het Finance team bestaat uit Financial Controller en Finance Officer. Samen met deze nieuwe functie zijn jullie verantwoordelijke voor de Financiële operatie bij FRISS. Je taken bestaan uit:

 • Maand- en Jaarafsluiting
 • BTW en Sales Tax aangiftes voor onze (buitenlandse) entiteiten
 • CBS rapportages
 • Salarisadministratie
 • Ondersteunen van de accountantscontrole
 • Bewaken en controleren van het grootboek
 • Facturatie ondersteuning
 • Ad Hoc werkzaamheden

Doordat FRISS snel groeit, ontwikkelt de inhoud van deze functie mee. Dit houdt in dat jij de kans krijgt om je eigen ontwikkeling en ambities mee te nemen in deze functie.

Wie ben jij?

Jij hebt HBO werk- en denkniveau en minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring en komt volledig tot je recht in een internationale en snel groeiende organisatie waarin een beroep wordt gedaan op jouw persoonlijke kwaliteiten en talent om processen verder te optimaliseren. Daarbij weet je hoe het is om in een commerciële organisatie te werken. Als je ervaring hebt met NetSuite is dit een absolute plus. Je moet handig zijn met systemen en Excel. In verband met de internationale karakter van FRISS moet je de Engelse taal machtig zijn, zowel in woord als schrift.

 • Teamspeler; je werkt actief samen en helpt en ondersteunt anderen om zo actief bij te dragen aan het realiseren van gemeenschappelijke doelstellingen.
 • Gestructureerd en Gefocust; met jouw hulp kan FRISS meer structuur creëren en ook de flexibiliteit behouden
 • Operationeel en Tactisch; je komt met eigen input en bent in staat onze manier van werken te optimaliseren
 • Betrouwbaar en Accuraat; gewend om secuur te blijven werken in een snelle omgeving
 • Hands on; je bent niet beroerd om je handen uit de mouwen te steken en alles aan te pakken

Het allerbelangrijkste

Je wordt enthousiast van werken in snel groeiende omgeving waar procedures en richtlijnen nog veel verder ontwikkeld moeten worden. Met jouw kennis en humor kunnen we ons Finance team uitbouwen, ga jij mee op expeditie? Is dit jouw vacature? Solliciteer dan via de button. En voor vragen neem dan contact met mij op shravan.rangarajan@friss.com.

Apply Now!

1. Your details

Awesome!

Tell us more about yourself
Share a picture that shows you in one of your most adventurous moments *
Share your working experience with us *

Almost finished!

3. Open questions

Discover More About Our Life at FRISS.

Follow us on Instagram