WE FIGHT FRAUD

We hebben je hulp nodig om onze Big Hairy Audacious Goal te bereiken! Met onze slimme software zijn we in staat verzekeraars wereldwijd te helpen met het detecteren van verzekeringsfraude en kunnen we risico’s identificeren. Onze ultieme droom is dat we in 2025 de FRISS Score de wereldwijde standaard is voor eerlijk verzekeren. Ben jij klaar voor een nieuw avontuur? FRISS is aan het groeien in business en dus ook het team. Om er zeker van te zijn dat FRISS ook daadwerkelijk de business kan uitbreiden op global level zoeken we een commerciële (Junior) Contract Manager. Heb jij al wat ervaring opgedaan op juridisch gebied, bij voorkeur op het vlak van IT en privacy? Wil je doorgroeien in een internationale omgeving door mee te bouwen aan onze groei? Met de voeten in de modder en echt direct impact hebben op de business? 

Jouw missie als (Junior) Contract Manager

Bijdragen aan de groei van FRISS door te helpen met het compliant zijn aan de van toepassing zijnde wet & regelgeving en op een verantwoorde wijze risico’s kunnen aangaan.

 

Wat heb jij als (Junior) Contract Manager bereikt na een jaar?

Met jouw kennis en advies heb je een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei van onze business. Jij draagt bij aan heldere kaders als het gaat om afsluiten van nieuwe contracten. Binnen FRISS sta je bekend als the one to go to als het gaat om juridische vraagstukken = met de hulp van onze huidige commecial legal manager. Uiteraard sta je ook onze klanten te woord. Je bent in staat de (sales) workflow te optimaliseren waarin je streeft naar standaardisatie waarbij FRISS nog steeds in staat is flexibel te zijn. Dit houdt onder andere in:
• Heldere workflow en kaders creëren waarmee we door kunnen professionaliseren.
• Optreden als adviseur zodat betrokkenen met alle informatie de juiste keuzes kunnen maken (van contract beheer tot aan het documenteren van  processen).
• Support van sales in het aangaan van contracten in het eindstadium (soms in het begin) van de sales cycle.

Jij en je FRISS team

Al tijden wordt er hard gewerkt aan het binnenhalen van één van de grootste verzekeraars wereldwijd. Dit sales proces vraagt om duidelijke richting en insights. Samen met onze Commercial legal manager ben jij in de lead als het gaat om de juridische EN commerciële aspecten die hierbij komen kijken. Jullie adviseren en begeleiden dit traject met als doel om samen deze verzekeraar onze klant te maken. Zodat we weer een stapje verder zijn in ons gevecht tegen fraude. Je werkt samen met ons Finance en (pre)Sales team. De lijnen zijn kort en de ambities zijn groot, dit betekent dat je een duidelijke rol moet pakken in onze sales en corporate processen.

 

Wie ben jij?

Je bent van nature iemand die perfect de balans weet te vinden tussen risico’s en de commerciële doelstellingen. Hierin neem je je collega’s mee en blijf je ook kritische vragen stellen, je houdt ons scherp! Enige werkervaring is een pre en het hebben van een Master of Bachelor titel op het gebied van Nederlands recht en kennis van privacyrechtzijn een must! Overigens moet je ook sterke communicatie skills hebben, zowel in het NL als ENG. Je bent graag bezig met het neerzetten van structuur, hands-on administratieve taken vind jij oké en je wilt ook graag aan tafel zitten bij onze klanten.

Nog nieuwsgierig? Neem dan vooral contact met mij, Willeke, op via WhatsApp 0031 6 38242754, of solliciteer via de button. 

Apply Now!

1. Your details

Awesome!

Tell us more about yourself
Share a picture that shows you in one of your most adventurous moments
Share your working experience with us *

Almost finished!

3. Open questions

Life @ FRISS.

JEROEN VLOG #012 – Chicago Office

In this episode Jeroen puts on the camera while he commutes from his home to our Chicago office. And when he gets there... what a view! And what a beer!

JEROEN VLOG #011 – Polar Vortex

In this episode Jeroen for the first time endures the consequences of picking Chicago as our US headquarters. The polar vortex has kicked in and it is time for some shuffling!

JEROEN VLOG #010 – FRISS ProDays

In this episode Jeroen flew back to Amsterdam for the FRISS ProDays! Two days of teambuilding, inspiration, growth and of course: A LOT OF FUN!

JEROEN VLOG #009 – Guidewire Connections

In this episode Jeroen and the team are presenting at Guidewire Connections 2018, in Las Vegas. The FRISS crew also beat the smoking desert during a bike ride!

JEROEN VLOG #008 – Halloween

In this episode Jeroen is in The Netherlands so his wife Heidy takes care of the vlogging! It's Halloween time in Chicago!

JEROEN VLOG #007 – InsureTech Connect

In this episode Jeroen is visiting InsureTech Connect 2018 in Las Vegas. FRISS is an official partner of the event and Jeroen is there to network and share knowledge!

JEROEN VLOG #006 – Expedition Planning

In this episode Jeroen and the FRISS management team are spending time on business planning. We're ready to enter Q4 of this year!

JEROEN VLOG #005 – Visa Time

In this episode Jeroen and his wife Heidy are back in Amsterdam for a few days. Why? To visit the US Embassy and finally get their Visa approved!

See more of our FRISS life